divendres, 27 d’abril de 2007

Generalitat Valenciana o el feixisme del s.XXI


Gràcies a uns 300 manifestants, avui li ha estat impossible a la Generalitat Valencia governada pel PP dur a terme el tancament dels repetidors de TV3 al País Valencià. No cal dir qeu això és acció que xoca frontalment amb el dret fonamental de la llibertat d'expressió i la llibertat d'informació. Tot i això, la gent del PP i el PSOE ens ténen acostumats a tergiversar la informació mitjançant televisions públiques com TeleEspe o la informació de l'11-M o mitjançant grups comunicatius privats coneguts per tots.

Des del Principat només vull donar tot el meu suport a tota la gent que des de diverses associacions estan treballant per aconseguir uns Països Catalans més lliures. Per altra banda, vull animar a la gent del País Valencià que segueixin lluitant, perquè si treballar des del Principat ja no és ben bé fàcil, la tasca que estan fent les JERPV, ACPV i altres en un ambient tant advers té molt de mèrit.

Jovent dels Països Catalans, ENDAVANT!!!

2 comentaris:

Antoni Gandia ha dit...

Company, m'agradaria que m'enviesis el teu email a jerpv_ontinyent@hotmail.com, i així ens possem en contacte, estaria bé que enviares aquest post teu a la premsa local d'Ontinyent ja que em resulta molt motivadora i compromesa i segurament t'ho publiquen donant-nos costat. Et sembla bé? T'ho agrairia molt. Gràcies!

Moisès Rial Medina ha dit...

Jordi, t´he adherit a XARXA REPUBLICANA: http://xarxarepublicana.blogspot.com

Agrairia si també hi enllacessis al teu bloc.

Salut i llibertats.

Moisès Rial
http://llibertats.blogspot.com
www.llibertats.cat